Επίσκεψη Γεραπετρίτη στα ΗΑΕ: Συναντήθηκε με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan - iefimerida.gr

Επίσκεψη Γεραπετρίτη στα ΗΑΕ: Συναντήθηκε με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan

Επίσκεψη Γεραπετρίτη στα ΗΑΕ: Συναντήθηκε με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στα ΗΑΕ: Συναντήθηκε με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ο κ. Γεραπετρίτης επισκέπτεται τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στη Μέση Ανατολή. Να σημειωθεί ότι ο κ. Γεραπετρίτης έχει ήδη επισκεφθεί το Κατάρ, το Ισραήλ, τη Ραμάλα και την Ιορδανία, και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επίσκεψής του στην Ινδία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης στο Al Ain, συζητήθηκαν διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, με επίκεντρο την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, τις εκεχειρίες σε Γάζα και Λίβανο και τις εξελίξεις στη Συρία.

Ως προς τις σχέσεις Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τόσο ο κ.Γεραπετρίτης όσο και ο Σεΐχης Abdullah bin Zayed Al Nahyan επιβεβαίωσαν το υψηλό επίπεδο της συνεργασίας και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρόοδο της εταιρικής σχέσης, κυρίως σε θέματα οικονομίας, επενδύσεων και στον τομέα της ενέργειας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, συμφώνησαν να διευρύνουν τη συνεργασία στο πλαίσιο των σχέσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ