Φάμελλος κυβερνητικό τρικ η πρόταση Τριαντόπουλου για την προανακριτική -Πραξικόπημα κατά της αλήθειας και του δικαίου - iefimerida.gr

Φάμελλος κυβερνητικό τρικ η πρόταση Τριαντόπουλου για την προανακριτική -Πραξικόπημα κατά της αλήθειας και του δικαίου

Φάμελλος σε Μητσοτάκη: Με την στάση σας αποδείξατε πως είστε διχαστικός, αμετανόητος και αλαζόνας
Φάμελλος σε Μητσοτάκη: Με την στάση σας αποδείξατε πως είστε διχαστικός, αμετανόητος και αλαζόνας / Φωτογραφία: Intimenews-ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tρικ από την πλευρά της κυβέρνησης χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος την απόφαση Τριαντόπουλου να δικαστεί απευθείας απο τον φυσικό του δικαστή

Ειδικότερα στη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις εξελίξεις με την προανακριτική Τριαντόπουλου επεσήμανε πως η κυβέρνηση αποφεύγει την προανακριτική γιατί φοβάται τα γεγονότα που θα προκύψουν απο τις εργασίες της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεριμένα , ερωτηθείς, δήλωσε «Το τρικ με την Προανακριτική που έβγαλαν τώρα, το έκρυψαν.Καταγγέλλω τον κ. Μητσοτάκη για ένα ακραίο επεισόδιο συγκάλυψης. Είναι ένα δημοκρατικό πραξικόπημα, διότι δεν εφαρμόζεται το Σύνταγμα.

Τον ρώτησα δημόσια: «Θα έρθετε στην Προανακριτική; Θα έρθει ο κ. Σκέρτσος και ο κ. Γεραπετρίτης;»Αποκαλύφθηκε ότι υπήρχαν mail του κ. Τριαντόπουλου και όλων αυτών για την παράνομη πράξη του μπαζώματος και την πληρωμή της και τώρα λένε ότι δεν θα έρθουν στην Επιτροπή.Είναι εξοργιστικό».

Ακόμη προσέθεσε πως «o κ. Μητσοτάκης ζητάει να μην ελεγχθεί ο κ. Τριαντόπουλος.Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί και τη βαθιά κρίση εμπιστοσύνης που υπάρχει στην κοινωνία απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και στη Δικαιοσύνη, αποκαλύφθηκε ακόμα ένα πραξικόπημα κατά της αλήθειας και κατά του δικαίου, το οποίο επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης.

Ενώ δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν Προανακριτική, ενώ δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στην Προανακριτική, μόλις είδαν τα σκούρα τα μαζεύουν και ακυρώνουν την ελεγκτική διαδικασία. Φοβούνται την αλήθεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται να έρθει να καταθέσει. Εγώ προσωπικά τον ρώτησα στη Βουλή αν θα έρθει και προσπάθησε να το αποφύγει.

Δεν θέλει να έρθει ούτε ο ίδιος, ούτε ο κ. Σκέρτσος, ούτε ο κ. Γεραπετρίτης.

Δεν θέλει να έρθουν και πολύτιμοι μάρτυρες, συγγενείς των θυμάτων, πραγματογνώμονες που έχουν βρει συνταρακτικά στοιχεία.

Στην κάλπη δεν ψηφίζεις μόνο για να αντιδράσεις. Ψηφίζεις για πρόγραμμα.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μόνο κόμμα, το οποίο στη συζήτηση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε πρόγραμμα.Εμείς έχουμε πρόταση για την επόμενη μέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φαμελλος Τριαντόπουλος ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ