Επίσκεψη Δένδια την Παρασκευή στη Βρετανία -Σειρά επαφών με αξιωματούχους - iefimerida.gr

Επίσκεψη Δένδια την Παρασκευή στη Βρετανία -Σειρά επαφών με αξιωματούχους

Ο Νίκος Δένδιας σε στρατόπεδο στη Κοζάνη
Ο Νίκος Δένδιας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταβεί αύριο, Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, ο Νίκος Δένδιας.

Όπως ανακοινώθηκε, κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο θα έχει επαφές, μεταξύ άλλων, με ανώτερους Βρετανούς αξιωματούχους, όπως επίσης με ακαδημαϊκούς και άλλους φορείς.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, o Έλληνας υπουργός θα έχει συνάντηση στις 25 Φεβρουαρίου στο υπουργείο 'Αμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, με τον υπουργό 'Αμυνας, John Healey.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας θα συναντηθεί διαδοχικά στις 24 Φεβρουαρίου με τον υφυπουργό 'Αμυνας, αρμόδιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις, Luke Pollard και την υφυπουργό Αμυνας, αρμόδια για θέματα Αμυντικής Βιομηχανίας, Maria Eagle.

Επίσης, ο κ. Δένδιας θα έχει συνάντηση αύριο 21 Φεβρουαρίου με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας, Jonathan Powell, καθώς και με τον πρόεδρο της Επιτροπής 'Αμυνας της Βουλής των Κοινοτήτων Tanmanjeet Singh Dhesi και μέλη της Επιτροπής στις 24 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω συναντήσεων θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την ενίσχυση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου, όπως και τη συνεργασία των δύο κρατών σε θέματα αμυντικής καινοτομίας και τεχνολογίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα συζητηθούν επίσης περιφερειακά και διεθνή ζητήματα ασφαλείας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Δένδιας Βρετανία αξιωματούχοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ