Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις ότι η συμμετοχή θα φθάσει τις 150.000 - iefimerida.gr

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκτιμήσεις ότι η συμμετοχή θα φθάσει τις 150.000

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ύψη πέρα από κάθε προσδοκία κινείται η συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της Κουμουνδούρου να εκτιμούν ότι θα ξεπεράσει τις 150.000.

Υπενθυμίζεται ότι 152.000 ήταν οι πολίτες που είχαν προσέλθει στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο του 2022. Φέτος οι εκτιμήσεις ήταν πολύ μικρότερες και η σημερινή προσέλευση αποτέλεσε έκπληξη. Φυσικά, αυτή η μεγάλη συμμετοχή και η εξίσου μεγάλη εγγραφή νέων στελεχών στο κόμμα (κατά πληροφορίες έχουν γίνει ήδη πάνω από 35.000 νέες εγγραφές) καθιστά ανοιχτό το αποτέλεσμα.

Η ψηφοφορία στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ πήρε παράταση μιας ώρας, να παρατηρηθούν ουρές ενδεχομένως να δοθεί και εκ νέου παράταση, ενώ εκτιμάται ότι ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα θα έχουμε στις 11 το βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ