Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα φτιάχνουν βασιλόπιτα-κομψοτέχνημα -Με γαλλική φινέτσα και φλουρί Σεργάκη - iefimerida.gr

Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα φτιάχνουν βασιλόπιτα-κομψοτέχνημα -Με γαλλική φινέτσα και φλουρί Σεργάκη

H φετινή βασιλόπιτα του Κρίτωνα Πουλή
H φετινή βασιλόπιτα του Κρίτωνα Πουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την... καθιερωμένη πλέον βασιλόπιτα-κόσμημα ετοιμάζει και φέτος ο Κρίτων Πουλής στο Bon Bon Fait Maison.

Την ιδιαίτερη αυτή βασιλόπιτα τη σύστησε στο αθηναϊκό κοινό ο Κρίτων Πουλής τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει το πιο περιζήτητο γλυκό για την αρχή της νέας χρονιάς.

Mε ελληνικά αρώματα και γαλλική φινέτσα η φετινή βασιλόπιτα του Κρίτωνα Πουλή
Mε ελληνικά αρώματα και γαλλική φινέτσα η φετινή βασιλόπιτα του Κρίτωνα Πουλή
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια βασιλόπιτα ιδιαίτερη σε όλα της. Η γεύση της ένα ταξίδι στην Ελλάδα, γεμάτη ελληνικά αρώματα, με αιθέριες νότες πικραμύγδαλου και ανθόνερου, πλούσια σε αμύγδαλα και η φινέτσα της αυθεντικά γαλλική. Διακοσμημένη με τραγανές μαρέγκες και φυσικά φλουρί δια χειρός Γιάννη Σεργάκη. «Το φετινό φλουρί εμπνευση κ κατασκευή του Γιάννη Σεργάκη αποτελεί το αποτύπωμα σφραγίδας πάνω σε βουλοκέρι. Με την ευχή το 2022 να «σφραγιστεί» με όμορφες στιγμές κ τύχη».

Η φετινή βασιλόπιτα του Bon Bon 2022
Η φετινή βασιλόπιτα του Bon Bon

Αυτή τη βασιλόπιτα-κομψοτέχνημα μπορείτε να την απολαύσετε μόνο κάνοντας την παραγελλία σας, μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου είτε τηλεφωνικά στο 2103318703, είτε στα καταστήματα του Κρίτωνα Πουλή, στο Bon bon fait maison στην Αθήνα στην οδό Πετράκη 30 και στον Πειραιά στην οδό Πολυδεύκους 39.

Το γούρι της φετινής βασιλόπιτας δια χειρός Γιάννη Σεργάκη
Το γούρι της φετινής βασιλόπιτας δια χειρός Γιάννη Σεργάκη
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα εκπληκτικά γλυκά του Κρίτωνα Πουλή στο Bon Bon

Τα ζαχαροπλαστεία Βon Bon Fait Maison είναι ουσιαστικά τα δημιουργικά εργαστήρια του Κρίτωνα Πουλή, ο οποίος αφού εργάστηκε στο Παρίσι στο πλευρό του Pierre Hermé επέστρεψε στην Ελλάδα ανοίγοντας τα καταστήματα αυτά που μπορεί να βρεις κανείς ιδιαίτερες δημιουργίες.

Φυσικά για τις γιορτές μπορεί να βρει κανείς και τα κλασικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες αλλά και τα γλυκά για τα οποία έχει γίνει γνωστό το Bon Bon Fait maison, την περίφημη σφαίρα σοκολάτας, την «αιθέρια λευκή νουγκατίνα», το θεϊκό «Cheese cake λεμονιού», το εκπληκτικό Paris-Brest, Choux με 100% βανίλια Μαδαγασκάρης, μπαμπάδες ροδιού αλλά και τον ιδιαίτερο Baba au Rhum Traditionnel και πλήθος άλλων πολύ ιδιαίτερων αλλά εκπληκτικών γλυκών.

Ο Κρίτων Πουλής κάθε Σάββατο στις 6 δίνει ραντεβού και για... τηλεοπτικά μαθήματα. Μέσω της εκπομπής του «Κάτι Γλυκό» που προβάλλεται από την ΕΡΤ2 μαθαίνει σε όλους το πώς να φτιάχνουμε υπέροχα γλυκά, μαζί με όλα τα μυστικά τους.

Bon Bon Fait Maison
-Athens Petraki 30, Athina - 105 63, 2103318703
-Piraeus Polidefkous 39, Pireas - 185 45, 2104117999
-Instagram @bonbonfaitmaisongr

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Paris-Brest: Τραγανό chou ζαχαροπλαστικής και θρυμματισμένα φουντούκια -συγκρούονται με την κρεμώδη υφή της ανάλαφρης κρέμας πραλίνας φουντουκιού.
Paris-Brest: Τραγανό chou ζαχαροπλαστικής και θρυμματισμένα φουντούκια -συγκρούονται με την κρεμώδη υφή της ανάλαφρης κρέμας πραλίνας φουντουκιού.
Αιθέρια λευκή Νουγκατίνα: Mία απαλή λευκή κρέμα σε τραγανή στρώση νουγκατίνας και γαρνιρισμένη με λεπτά φύλλα αλατισμένης λευκής σοκολάτας .
Αιθέρια λευκή Νουγκατίνα: Mία απαλή λευκή κρέμα σε τραγανή στρώση νουγκατίνας και γαρνιρισμένη με λεπτά φύλλα αλατισμένης λευκής σοκολάτας .
Μπαμπάς ροδιού: Σιροπιασμένος με φρέσκο χυμό ροδιού, τσίπουρο, μαύρο πιπέρι και ελαφριά κρεμώδη κρέμα σαντιγύ με φρέσκο ρόδι
Μπαμπάς ροδιού: Σιροπιασμένος με φρέσκο χυμό ροδιού, τσίπουρο, μαύρο πιπέρι και ελαφριά κρεμώδη κρέμα σαντιγύ με φρέσκο ρόδι
Bitterness Pleasure: Αφράτη ντακουάζ με τραγανά φουντούκια και πραλίνα φουντουκιού, λεπτή στρώση σοκολατένιας κρέμας φρέσκου περγαμόντου , ανάμεσα σε λεπτεπίλεπτα φύλλα σοκολάτας από 66% κακάο - διακοσμημένα με ανάλαφρη σαντιγύ σοκολάτας και καραμελωμένο ξύσμα περγαμόντου.
Bitterness Pleasure: Αφράτη ντακουάζ με τραγανά φουντούκια και πραλίνα φουντουκιού, λεπτή στρώση σοκολατένιας κρέμας φρέσκου περγαμόντου , ανάμεσα σε λεπτεπίλεπτα φύλλα σοκολάτας από 66% κακάο - διακοσμημένα με ανάλαφρη σαντιγύ σοκολάτας και καραμελωμένο ξύσμα περγαμόντου.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βασιλόπιτα Κρίτων Πουλής Bon Bon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ