Το Veri Table, είναι ένα νέο εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό, και υιοθετεί τη λογική της γαλλικής bistronomie σε όλα τα επίπεδα.
Μπαίνοντας στο ισόγειο του εστιατορίου Veri Table, έχει κανείς την αίσθηση ότι βρίσκεται σε μια μικρή γειτονιά του Παρισιού. Η μεγάλη δύναμη όμως βρίσκεται στον πάνω όροφο, όπου κυριαρχεί μια υπέροχη ανοιχτή κάβα.
Από τα ψαγμένα πιάτα του καταλόγου του Veri Table είναι τα φιλετάκια μπαρμπουνιού, με αρακά, λεμόνι και σος από τα κόκαλά τους, το μαγιάτικο με σπαράγγια και αρωματισμένο πουρέ αβοκάντο, ενώ συχνά ο σεφ Alain Parodi φτιάχνει και συνταγές με περιστέρια, που ο ίδιος τα θεωρεί το «καλύτερο κρέας».
Ο λόγος που οι Έλληνες αγαπάνε τον αστεράτο και μισελενάτο κύριο Parodi, δεν είναι μόνο επειδή επέλεξε την χώρα μας για να ζει, αλλά και γιατί έφερε μια νέα γαστρονομική πρόταση, που ταιριάζει στα γούστα μας: δηλαδή γαλλική κουζίνα με μεσογειακές όμως επιρροές.
Διαβάστε περισσότερα για το εστιατόριο Veri Table στο Bovary.gr