Oσοι πέρασαν από την Παπαδιαμαντοπούλου την πρώτη ημέρα της άρσης των περιοριστών μέτρων απόλαυσαν την μυρωδιά από φρεσκοψημένο ψωμί.
Υπεύθυνοι γι’αυτό είναι ο Στέφανος Λιβάνιος και ο Χρήστος Παππάς, οι οποίοι αποφάσισαν να ανοίξουν έναν φούρνο που αμέσως έγινε talk of the town. Τα παιδιά βγήκαν μια παλιά μονοκατοικία του 1926, αλλά ο ο κορωνοϊός έφερε μεγάλες καθυστερήσεις και στις προμήθειες και στις εργασίες. Εκείνοι, όμως, δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν, παρά τις αντιξοότητες, να εργάζονται για τον σκοπό τους.
Μετά την καραντίνα, το μαγαζί άνοιξε τις πόρτες και ονομάστηκε «Τρομερό Παιδί». Στον λιτό χώρο, κυριαρχεί το λευκό χρώμα και τα λαχταριστά προϊόντα τους που φιγουράρουν πίσω από γυάλινες επιφάνειες. Μπορείτε, ακόμα, να δείτε και το εργαστήριό τους και να χαζέψετε τη διαδικασία παρασκευής που έχει έχει ενδιαφέρον.
Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφίες, στο Bovary.gr.