Είναι ένα από τα «σύμβολα» του πασχαλινού τραπεζιού: τa τσουρέκια, το γλύκισμα που πατροπαράδοτα φτιάχνεται την Μεγάλη Πέμπτη προς τιμήν της Ανάστασης, θα πρωταγωνιστήσει αυτές τις ημέρες.
Αμέτρητες οι παραλλαγές τους: το φετινό Πάσχα αξίζει να δοκιμάσετε μια διαφορετική εκδοχή τους.
Στην αγορά, θα βρείτε τσουρέκια με γέμιση κάστανο και επικάλυψη σοκολάτας, με φρούτα (όπως πχ. πορτοκάλι ή βατόμουρο), με καραμελωμένο αμύγδαλο, σταφίδες και βέβαια, μαστίχα και μαχλέπι: όποια γεύση κι αν επιλέξετε, σίγουρα, η γευστική εμπειρία θα είναι ξεχωριστή.
Βρήκαμε 11 μαγαζιά στην Αθήνα που προτείνουν τη δική τους εκδοχή για το παραδοσιακό γλύκισμα που δεν λείπει από το ελληνικό τραπέζι.
Το πασχαλινό τσουρέκι στα καλύτερά του.
11 διευθύνσεις στην Αθήνα με γευστικά πασχαλινά τσουρέκια, στο Bovary.gr