Ποια εστιατόρια και μπαρ θα πρότεινε ένας Ελληνας σεφ σε έναν τουρίστα που επισκέπτεται την Αθήνα; Την απάντηση δίνει ο σεφ Γιώργος Οικονομίδης.
Ο σεφ πίσω από το πρότζεκτ Blue Fish με τα ομώνυμα εστιατόρια συστήνει εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ της Αθήνας, τα οποία προτιμά ο ίδιος αλλά και τα πιάτα που ξεχωρίζει ο ίδιος σε καθένα από αυτά.
Εστιατόρια, ταβέρνες και μπαρ στην Αθήνα που προτείνει ένας σεφ
Πιάτα με άρωμα Ελλάδας, που τιμούν την ελληνική παράδοση με μια σύγχρονη ματιά, πιάτα που ξεχωρίζουν γιατί φτιάχνονται με ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα από παραγωγούς από διάφορα σημεία της χώρας. Ταβέρνες στο κέντρο της Αθήνας που σε κάνουν να νιώθεις σαν να είσαι στο νησί, ή κάπου στην ελληνική επαρχία, με κατάφυτες αυλές, που τιμούν την αρχή της ελληνικής φιλοξενίας και ζεστασιάς. Και φυσικά θέα. Θέα με ιστορία, ανεμπόδιστη θέα στον Παρθενώνα για φαγητό στη σκιά της Ακρόπολης. Διαβάστε στο economistas.gr, τα εστιατόρια, τις ταβέρνες και το μπαρ που προτείνει ο σεφ Γιώργος Οικονομίδης.