Οι σεφ, Χρήστος Μπουμπούλης και ο Δημήτρης Κόκκορης, δημιούργησαν το δικό τους street food corner στο Χαλάνδρι επιλέγοντας ως μασκότ την «Santa Muerte».
Mια θεότητα, της οποίας η λατρεία ξεκίνησε το 1965 και θεωρείται προστάτιδα των παραβατών και των αντιεξουσιαστών, αλλά και όσων έχει περιθωριοποιήσει η κοινωνία.
Σύμφωνα με την παράδοση, συμβολίζει την δικαιοσύνη. Στον πεζόδρομο της Ηρακλείου στο Χαλάνδρι, τα αρώματα και οι μυρωδιές δίνουν και παίρνουν: οι σεφ υπόσχονται να σας ταξιδέψουν από το Περού και το Μεξικό, έως Κούβα και την Κολομβία μέσα από τις συνταγές τους.
Η λατινοαμερικάνικη κουζίνα βασίζεται στις φρουτώδεις γεύσεις και τις έντονες μαρινάρες που εδώ συνδυάζονται με την τεχνική του sous vide: αυτό σημαίνει ότι τα κρέατα που θα δοκιμάσετε μαγειρεύονται σε κενό αέρος από 15 έως 24 ώρες, γι’αυτό και είναι απίστευτα τρυφερά.
Διαβάστε λεπτομέρειες για το νέο μαγαζί του Χαλανδρίου και δείτε φωτογραφίες, στο Bovary.gr.