Πίτσα al taglio στα ιταλικά θα πει «πίτσα με το κομμάτι»: πίτσα al taglio θα βρείτε και στη Romatella στο Κουκάκι που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε talk of the town.
Στη Romatella η πίτσα φτιάχνεται όπως στην πρωτεύουσα της Ιταλίας: ζυμώνεται και ψήνεται σε ορθογώνιο δίσκο και στη συνέχεια, πωλείται σε μεγάλες φέτες των 20x10 εκατοστών. Η ζύμη είναι αφράτη και παχιά και ζυμώνεται πέντε μέρες πριν ψηθεί ώστε να γίνει εύπεπτη.
Στη Romatella θα βρείτε περίπου 40 γεύσεις πίτσας, χορτοφαγικές, με κρέας ή θαλασσινά, που καλύπτουν κάθε γούστο. Το σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια ολόκληρη πίτσα: μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά κομμάτια ώστε να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα του μενού.
Αν και γνήσια Ρωμαία, η «Romatella» αγαπά τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Ελλάδας: γι’ αυτό θα βρείτε και αρκετούς συνδυασμούς με τοπικά προϊόντα που ανακαλύπτει στις αγορές ο σεφ.
Διαβάστε περισσότερα για την «Romatella» και δείτε φωτογραφίες, στο Bovary.gr.