3 μενού ξενοδοχείων για το Αναστάσιμο δείπνο και το πασχαλινό γεύμα -Μαγειρίτσα, κοκορέτσι, νόστιμα συνοδευτικά - iefimerida.gr

3 μενού ξενοδοχείων για το Αναστάσιμο δείπνο και το πασχαλινό γεύμα -Μαγειρίτσα, κοκορέτσι, νόστιμα συνοδευτικά

Πασχαλινά μενού σε εστιατόρια ξενοδοχείων
Πασχαλινά μενού σε εστιατόρια ξενοδοχείων
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΥ

Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων έχουν ετοιμάσει ειδικά μενού για το Αναστάσιμο δείπνο και το πασχαλινό γεύμα με τα παραδοσιακά φαγητά που απολαμβάνουμε στο γιορτινό τραπέζι.

Αυθεντικό παραδοσιακό Πάσχα θα ζήσετε όσοι κάνετε κράτηση στα εστιατόρια των ξενοδοχείων, καθώς κρατώντας τις παραδόσεις οι σεφ έχουν επιμεληθεί ένα μενού με όλα τα εδέσματα των ημερών. Από παραδοσιακή μαγειρίτσα, μέχρι αρνί και κατσικάκι χωρίς να λείπουν τα απαραίτητα συνοδευτικά και τα γλυκά για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο το γεύμα ή το δείπνο σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν το φετινό Πάσχα δεν έχετε αποφασίσει να αποδράσετε και επιθυμείτε να παραμείνετε στη πόλη, χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να στρώσετε το πασχαλινό τραπέζι στο σπίτι σας, μια διαφορετική πρόταση είναι να απολαύσετε το γεύμα σας σε εστιατόριο ξενοδοχείου. Μάλιστα, τα ξενοδοχεία φροντίζουν να υπάρχουν ειδικά πακέτα και διαμονή οπότε μπορείτε να μπείτε στις ιστοσελίδες τους για να ενημερωθείτε γα τις προσφορές.

Επιλέξαμε 3 μενού ξενοδοχείων για να απολαύσετε το παραδοσιακές πασχαλινές γεύσεις

Πασχαλινά μενού σε ξενοδοχεία της Αθήνας

Ψητό αρνί, γαρδουμπάκια και ντολμαδάκια, στην «Taverna 37, στο Four Season Astir Palace

Η ελληνική ταβέρνα που βρίσκεται μέσα στο ξενοδοχείο στρώνει ξανά τα τραπεζάκια της με θέα τη θάλασσα και ο επισκέπτης έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται σε κάποιο ελληνικό νησί. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Κυριακή του Πάσχα το μεσημεριανό γεύμα στην «Taverna 37» θα εξελιχτεί σε ένα μεγάλο γλέντι δίπλα στη θάλασσα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το εκλεκτό, παραδοσιακό μενού υπογράφουν ο chef Αλέξανδρος Κοσκινάς και η ομάδα του, στήνοντας έξω σούβλες και ψησταριές για μια αυθεντική και άφθονη γιορτή με την πιο ζεστή ελληνική φιλοξενία.

Ψητό αρνί, χοιρινό και κοτόπουλο κοντοσούβλι και γαρδουμπάκια πρωταγωνιστούν στο πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα εμβληματικά πιάτα της Taverna 37, όπως η τυροκαυτερή, το τζατζίκι, η μελιτζανοσαλάτα, τα ντολμαδάκια και το σπετσοφάι.

Τιμή: 140ευρώ/ το άτομο (χωρίς ποτά)

Μαγειρίτσα και πασχαλινός μπουφές με ζεστά και κρύα πιάτα, στο«Made in Athens», του Athens Marriott

Το γνωστό ξενοδοχείο Athens Marriot έχει ετοιμάσει δύο διαφορετικές προτάσεις με πασχαλινά μενού, στο εστιατόριο «Made in Athens» τόσο για το βράδυ της ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο executive chef του εστιατορίου, Ηρακλής Δημητρίου, θα κινηθεί γαστρονονικά σε παραδοσιακές γεύσεις, όπως η μαγειρίτσα, ενώ το πασχαλινό γεύμα θα είναι σε μπουφέ που θα περιλαμβάνει ελληνικά κρύα και ζεστά πιάτα και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκά.

Αναστάσιμο δείπνο:

-Κόκκινα αυγά - παραδοσιακό τσουρέκι

-Παραδοσιακή μαγειρίτσα

-Ανοιξιάτικη χορτόπιτα με σέσκουλα, μάραθο, μυρώνια και φέτα Ηπείρου

-Καρδιές μαρουλιού, μαριναρισμένες αγκινάρες, άνιθο, φρέσκα κρεμμυδάκια, ντοματίνια, πίκλα αγγούρι με βινεγκρέτ μοσχολέμονο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

-Κατσικάκι γάλακτος αργοψημένο με δεντρολίβανο, θυμάρι, λαχανικά στη σχάρα, πατάτες baby βουτύρου και σάλτσα λεμονιού

-Καταϊφι με κρέμα βανίλια πορτοκάλι και παγωτό μαστίχα

-Καφές και σοκολατάκια

Τιµή κατ’ άτοµο €45,00

Κυριακή του Πάσχα

Πασχαλινός µπουφές µε live Dj μουσική 70 ευρώ το άτομο

Μαγειρίτσα παραδοσιακή, αλλά και vegan, αρνάκι αντικριστό και κοκορέτσι«La Suite Lounge» στο St Lycabettus

Το ξενοδοχείο St Lycabettus ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 του χρόνια και έχει ετοιμάσει ένα παραδοσιακό Πάσχα με εκλεκτά εδέσματα. Το Αναστάσιμο μπουφέ θα στηθεί στο rooftop restaurant «La Suite Lounge», πρόσφατα βραβευμένο ως ‘Καλύτερη θέα στην Ευρώπη’ ατενίζοντας την πόλη από ψηλά και τον κόσμο να κατεβαίνει με κατάνυξη με το « Άγιο Φως» στα κεριά τους από το γραφικό εκκλησάκι του Άι-Γιώργη του Λυκαβηττού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την Κυριακή του Πάσχα τα παιδιά θα απασχοληθούν από παιδαγωγούς -ίanimateurs σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, «το κυνήγι του θησαυρού», ζωγραφική και δώρα .

Το γιορτινό δείπνο του executive chef, Στέφανο Παπανικολάου έχει γεύσεις της παράδοσης σε μοντέρνες παρασκευές και φρέσκες πρώτες ύλες όπως μαγειρίτσα παραδοσιακή, μαγειρίτσα με μανιτάρια, κατσικάκι με σταμναγκάθι και αυγολέμονο, αρνάκι αντικριστό, κοκορέτσι παραδοσιακό, παϊδάκια με σάλτσα Μαυροδάφνη και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις.

Τιμή : 65€/ το άτομο - Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%



ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεσημέρι του Πάσχα το μπουφέ θα περιλαμβάνει παραδοσιακές γεύσεις και γλυκά. Από τη μία ο καταπράσινος Λυκαβηττός και από την άλλη η πανοραμική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικου συνθέτουν μια μοναδική Ελληνική εμπειρία.

Τιμή: 65€ το άτομο - Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ