Ανακαλύψτε την παλαιότερη ταβέρνα της Αθήνας, όπου το κρέας γίνεται λουκούμι και η γεύση μετατρέπεται σε τέχνη.
Εδώ και 76 χρόνια, αυτή η εμβληματική ταβέρνα δεν προσφέρει απλά φαγητό, αλλά μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει παράδοση και εξαιρετική ποιότητα.
Με μια ιστορία που γράφεται καθημερινά, εξακολουθεί να είναι σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του κρέατος, προσφέροντας αυθεντικές γεύσεις που έχουν κερδίσει την καρδιά των Αθηναίων και όχι μόνο.
Δείτε στο Bovary.gr ποια είναι η ταβέρνα που φημίζεται για το κρέας
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο