Ηταν ο μόνος από τους τρεις κριτές του Masterchef, που δεν είχε δικό του εστιατόριο. Ίσως γιατί ο Πάνος Ιωαννίδης περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Μυήθηκε στα μυστικά της κουζίνας από τις Πολίτισσες γιαγιάδες του. Ηταν αυτές που καθόρισαν ότι η μαγειρική θα γινόταν για τον γοητευτικό κριτή του μαγειρικού ριάλιτι, επαγγελματική επιλογή.
Μετά τις σπουδές του βρέθηκε σε μεγάλες κουζίνες στην Ιταλία και στη συνέχεια εργάστηκε για 15 χρόνια ως Executive Chef στην βασιλική Πρεσβεία της Δανίας στην Αθήνα. Τη μαγειρική του δεινότητα έχουν ξεχωρίσει προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, όπως ο Βασιλιάς της Ολλανδίας, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι.
Η αγάπη του για τη γαστρονομία της Ιταλίας όμως υπήρξε η αφορμή για το νέο του δημιούργημα. Ετσι προέκυψε το «Οvio», που στη μιλανέζικη αργκό σημαίνει «αυτό που είθισται, «δεδομένο»...
Η συνέχεια του άρθρου στο Bovary.gr