Στο άκουσμα αυτής της λέξης, το μυαλό γεμίζει από εικόνες καλοκαιριού και λαχταριστές δροσιστικές γεύσεις έρχονται στο στόμα: διανύουμε την εποχή όπου το παγωτό ζει την πιο μεγάλη του στιγμή.
Μπροστά στην θέα ενός handmade παγωτού, από καθαρές πρώτες ύλες, χωρίς χημικά και συντηρητικά, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Δύο νέοι ναοί του παγωτού στην Αθήνα, θα σας κάνουν να ξεχάσετε για λίγο τον όρο «θερμίδες».
O λόγος για το «Mαραμπού» στο Παγκράτι και το «Μelt» στην Αιόλου: δύο ολοκαίνουρια στέκια για παγωτό με ποικιλία γεύσεων που βάζουν σε πειρασμό και τους πιο εγκρατείς.
Παγωτό με αυθεντική σοκολάτα ή με βανίλια Μαδαγασκάρης; Παγωτό αρωματισμένο με μαστίχα Χίου ή σορμπέ από βιολογικά φρούτα;
Ο,τι κι αν προτιμήσετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι θερμίδες θα πάνε στο πίσω μέρος του μυαλού σας.
Aνακαλύψτε τους δύο νέους ναούς του παγωτού στην Αθήνα, στο Bovary.gr.