«Το Λοκάλι» είναι η νέα πρόταση για τα καλοκαιρινά βράδια στην Αθήνα: εκεί που βρισκόταν το «Cine Ψυρρή» και το εστιατόριο «Κουζίνα», μια ελληνική pub θέλει να μας πείσει ότι οι μπάμιες τηγανίζονται και το τζιν τόνικ μπορεί να συνδυαστεί με κεφτεδάκια.
«Στα άλλα μαγαζιά που έχουμε, οι ξένοι τουρίστες πάντα μας ρωτούσαν που πηγαίνουν οι «locals». Τους ενδιαφέρουν, δηλαδή, τα μέρη που επιλέγουν οι ντόπιοι γιατί έχουν κάτι ιδιαίτερο. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα λοκάλι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κιάκος, ένας εκ των ιδιοκτητών.
Στο Λοκάλι, εκτός από την δροσερή αυλή, λειτουργεί και το εσωτερικό, που έχει ατμόσφαιρα ελληνικής pub. Διατηρεί την πέτρα του παλιού κτιρίου, συνδυάζοντάς την με ξύλο και μοντέρνα στοιχεία.
Η λογική στο «Λοκάλι» είναι το food sharing, δηλαδή τα πιάτα στη μέση που τα μοιραζόμαστε σαν οικογένεια.
Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το «Λοκάλι» και δείτε φωτογραφίες, στο Bovary.gr.