Το καλοκαίρι η επιθυμία για παγωτό είναι σχεδόν καθημερινή.
Περνώντας την Μητροπόλεως, αποκλείεται να μην σας τραβήξει την προσοχή η gelateria «Le Greche».
Μοιάζει με κοσμηματοπωλείο, και έξω από την πόρτα της συνωστίζεται πλήθος κόσμου, -Eλληνες και τουρίστες- περιμένοντας να γευτούν τα φοβερά παγωτά της κυρίας Εύης Παπαδοπούλου.
Η ίδια σπούδασε μαθηματικά και δούλεψε για χρόνια ως καθηγήτρια.
Κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με αυτό που αγαπούσε περισσότερο από όλα, δηλαδή τη ζαχαροπλαστική.
Αυτό την οδήγησε στην Μπρέσια της Ιταλίας, όπου για τέσσερα χρόνια έμαθε τα μυστικά του gelato.
Όλες αυτές τις εμπειρίες τις μετέφερε στην δική της επιχείρηση, προσθέτοντας ελληνικό χρώμα.
Εμπνεύστηκε το δικό της παγωτό, που συνδυάζει την ιταλική τεχνική με ελληνικές πρώτες ύλες.
Διαβάστε για το «Le Greche» στο Bovary.gr