Μια νέα άφιξη στο υπέροχο δάσος του Χαϊδαρίου, ακούει στο όνομα Frankie και εδώ και λίγους μήνες, το εστιατόριο έγινε καινούργιο στέκι, προσθέτοντας πολλούς πόντους στη γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής.
Πήρε το όνομά του από τον Φρανκ Σινάτρα. Νονοί οι ιδιοκτήτες του Στάθης Καλύβας και Μαρία Φωτοπούλου οι οποίοι έχουν άλλο ένα μαγαζί στην περιοχή. «Το δάσος Χαϊδαρίου είναι μια περιοχή με ακριβό real estate, θα λέγαμε ότι είναι η πρώτη όμορφη γειτονιά που συναντάει κανείς ερχόμενος από τη βιομηχανική ζώνη της Αττικής. Αφουγκραστήκαμε, λοιπόν, ότι υπήρχε η ανάγκη για έναν πολύ καλό χώρο φαγητού κι έτσι αποφασίσαμε να φτιάξουμε το «Frankie», ανοίγοντας από νωρίς το πρωί ώστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και σε επίπεδο business lunch», αναφέρει ο κύριος Καλύβας.
Ο εντυπωσιακός χώρος που μοιάζει με φυσική προέκταση του τοπίου, σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα, Αγκόπ Κασκαριάν και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δειπνήσουν και στο εξωτερικό του, απολαμβάνοντας τη θέα στο δάσος και τη δροσιά από τα δέντρα.
Το «Frankie» λειτουργεί όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέροντας επιλογές για πρωινό και brunch καθώς και διατροφικούς φυσικούς χυμούς, εξωτικά τσάγια και ροφήματα, σνακς αλλά και χειροποίητα γλύκα...
Δείτε φωτογραφίες του Frankie και διαβάστε τη συνέχεια στο Bovary.gr