Μπορεί να μετρά μόλις λίγες εβδομάδες λειτουργίας, αλλά ένας ελληνικός φούρνος κέρδισε ήδη την προσοχή του ξακουστού T Magazine, των «New York Times».
Απόλυτα λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν πρόκειται για έναν κλασικό συνοικιακό φούρνο. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως σε αυτό το κτίριο industrial αισθητικής δημιουργούνται τα πιο λαχταριστά αρτοσκευάσματα, παραδοσιακές λιχουδιές και εκλεπτυσμένες βιενουαζερί;
Στο εσωτερικό του, θα μπορούσε να νομίζει κανείς πως βρίσκεται σε κάποια cool μπουτίκ της Νέας Υόρκης: Το δάπεδο καλύπτεται από ιταλικά ριγέ πλακάκια, η «ατημέλητη» οροφή από τούβλα δίνει μία brutalist πινελιά στον χώρο και ο κόκκινος μαρμάρινος πάγκος φωτίζεται από μίνιμαλ κρεμαστές λάμπες, δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα ανεπιτήδευτου coolness.
Δείτε στο Bovary.gr πού βρίσκεται ο φούρνος που αποθεώνεται από τους «New York Times»