To εστιατόριο Beefbar είναι η νέα πρόταση στον Αστέρα Βουλιαγμένης, που ξεφεύγει από την απλή εμπειρία του καλού φαγητού.
Το ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace φιλοξενεί από τα μέσα Ιουλίου, και σε all-year λειτουργία, το concept restaurant που συνέλαβε πριν από δεκαπέντε χρόνια ο Riccardo Giraudi, ενσαρκώνοντας το όραμά του για τη δημιουργία ενός χώρου όπου η φιλοσοφία του καλού κρέατος συναντά τη φαντασία των διαφορετικών κοπών και την ποικιλία μίας ευρείας γκάμας επιλογών από όλο τον κόσμο.
Η ιστορία αυτού του διάσημου εστιατορίου που ειδικεύεται στο κρέας, σερβίροντας μοναδικές κοπές, ξεκίνησε από το Μόντε Κάρλο και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε τη food & beverage σκηνή του πλανήτη. Ακολούθησαν ανάλογα μαγαζιά στο Μονακό, στο Παρίσι, στο Σαιν-Τροπέ, στο Méribel, στο Σάο Πάολο, στο Χονγκ Κονγκ, στο Mexico City, στη Τουλούμ, ενώ εμείς στην Ελλάδα το γνωρίσαμε από το μυκονιάτικο στέκι του.
Διαβάστε περισσότερα για το εστιατόριο Beefbar στο Bovary.gr