Aκριβώς δίπλα από το «Flower» και τον «Kύριο», στην Πλατεία Μαβίλη, εμφανίστηκε ένα λιλιπούτειο παγωτατζίδικο που τραβάει αμέσως τα βλέμματα των περαστικών.
To Epik Gelato παρασκευάζει χειροποίητο παγωτό στο δικό του εργαστήριο, συγκεντρώνοντας ελληνικές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς. Ολα τα παγωτά παρασκευάζονται από γάλα, χωρίς σκόνες, χημικά και πρόσθετα, που προμηθεύεται από την Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού έξω από την Κόρινθο.
Στα ψυγεία του Epik Gelato θα βρείτε κλασικές γεύσεις, όπως πραλίνα από φουντούκια Πέλλης, βανίλια Μαδαγασκάρης και σοκολάτα (με 60% σοκολάτα και 85% κακάο Amaro). Δοκιμάστε, επίσης, το καϊμάκι με σαλέπι Ηπείρου και μαστίχα Χίου, το παγωτό-σύκο με καρπούς από την Ικαρία ή το παγωτό με βιολογικό ταχίνι και χαλβά «Το Περιβόλι». Επίσης, θα βρείτε τέσσερις επιλογές σε σορμπέ: με φράουλες Πιερίας, λεμόνι Κιάτου, βερίκοκα Εδέσσης ή βατόμουρα Σερρών.
Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφίες του Epik Gelato στο Bovary.gr.