Μια διατροφή που βασίζεται σε σημαντικό βαθμό στους θησαυρούς της θάλασσας δεν είναι απλά μια νέα γαστρονομική τάση αλλά και ανάγκη της εποχής: αυτός είναι και ο λόγος που ξεπηδούν συνεχώς εστιατόρια με ψάρια και θαλασσινά σε μικρές γωνιές της πόλης -με πιάτα σε πολύ καλές τιμές.
Δύο νέα εστιατόρια που μυρίζουν ιώδιο έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας τους τελευταίους μήνες: «Το Ψάρι» στον Βοτανικό και ο «Αστερίας» στο Περιστέρι. Στο «Ψάρι», το μοντέρνο μεζεδοπωλείο του Βοτανικού, θα σας κάνει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν το σπίτι σας. Στο εστιατόριο, οι ιδιοκτήτες παρασκευάζουν τα πάντα μόνοι τους: από τα αλίπαστα μέχρι τις αλοιφές.
Ο «Αστερίας», το ψαροφαγικό εστιατόριο κοντά στην πλατεία του Μπουρναζίου, έκανε το Περιστέρι να μυρίζει θάλασσα. Με φρέσκα θαλασσινά και ψάρια από το βόρειο και νότιο Αιγαίο, αλλά και τη βόρεια Εύβοια, επιμένοντας στις καλές πρώτες ύλες από την ελληνική γη, ο Αστερίας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία.
Γνωρίστε τα πιάτα των δύο νέων μαγαζιών της Αθήνας, καθώς και τους χώρους τους, στο Bovary.gr.