Το βραβευμένο σε παγκόσμιο επίπεδο Kenshō Fine Dining Restaurant υποδέχθηκε έναν από τους ανερχόμενους αστέρες της γαστρονομίας διεθνώς, τον νέο σε ηλικία Έλληνα Chef που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο με επιτυχία, τον John Skotida.
Ο Chef John Skotidas βραβευμένος με το 1ο βραβείο Παγκοσμίως στον περυσινό διαγωνισμό Te Mana Lamb είναι ο Executive Chef του ΜΑΖΙ και του ΣΟΥΖΥ ΤΡΩΣ στο Λονδίνο, βρέθηκε στις 24 & 25 Αυγούστου 2019 στη Μύκονο.
Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Kenshō Ornos και δημιούργησε μαζί με τον ταλαντούχο Executive Chef του Kenshō Ornos, Nico Constantinouένα μοναδικό μενού.
Έχοντας και οι δύο Chef ως αφετηρία την Μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από Ασία και Λατινική Αμερική, με απόλυτο σεβασμό στην ποιότητα των υλικών τους και με στόχο τη δημιουργία μια εμπειρίας που σε φέρνει πιο κοντά στην εξέλιξη της δημιουργικής κουζίνας και συναντά κάθε προσδοκία, προσέφεραν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.