Στο μάθημα των Λατινικών εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι με το παλαιό σύστημα της Ομάδας των Ανθρωπιστικών Σπουδών στις Πανελλήνιες 2020.
Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2020 που διαγωνίζονται με το νέο σύστημα έδωσαν εξετάσεις στη Φυσική (δείτε τα θέματα εδώ), ενώ εκείνοι που εξετάζονται με το παλαιό σύστημα έδωσαν εξετάσεις σε Φυσική και Λατινικά, ανάλογα με την ομάδα στην οποία ανήκουν.
Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Λατινικά (ΓΕΛ, παλαιό σύστημα, ημερήσια λύκεια)
Δείτε τα θέματα στα οποία κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι με το παλαιό σύστημα στις Πανελλήνιες 2020 στο μάθημα των Λατινικών.
Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα στα Λατινικά (ΓΕΛ, παλαιό σύστημα, εσπερινά λύκεια)
Δείτε τα θέματα στα οποία κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι με το παλαιό σύστημα στις Πανελλήνιες 2020 στο μάθημα των Λατινικών.
Σημειώνεται ότι και σήμερα Πανελλήνιες 2020 οι υποψήφιοι αντίκρισαν στις αίθουσες μια νέα κανονικότητα, αφού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τα θρανία μεταξύ των υποψηφίων είχαν αποστάσεις, οι επιτηρητές φορούσαν μάσκες, ενώ στις τάξεις υπήρχαν αντισηπτικά.
Πανελλήνιες 2020: Τα επόμενα μαθήματα
Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2020, μετά την εξέταση της Φυσικής και των Λατινικών για τους υποψήφιους των ΓΕΛ ακολουθεί στις 24/06 η εξέταση στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.
Τέλος, οι Πανελλήνιες 2020 ολοκληρώνονται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Tην προηγούμενη εβδομάδα, όταν και σηκώθηκε η αυλαία των Πανελληνίων 2020 οι μαθητές εξετάστηκαν σε Νεοελληνική Γλώσσα και Εκθεση (δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις), σε Αρχαία Ελληνικά (θέματα και απαντήσεις εδώ) και Μαθηματικά (θέματα και απαντήσεις εδώ) και την περασμένη Παρασκευή σε Κοινωνιολογία (θέματα και απαντήσεις εδώ) και Βιολογία (θέματα και απαντήσεις εδώ).
Όλες οι ειδήσεις για τις Πανελλήνιες
- Πανελλήνιες 2020: 82.159 υποψήφιοι για 77.970 θέσεις
- Πανελλαδικές 2020: Πώς θα υπολογιστούν φέτος τα μόρια -Τι άλλαξε με την κατάργηση των συντελεστών βαρύτητας [πίνακες]
- Πανελλαδικές 2020: Τα δύο σενάρια για τη δυσκολία των θεμάτων -Οι ρυθμιστές των Βάσεων, τα «κλειδιά» εισαγωγής [πίνακες]
- Πανελλήνιες 2020: Πώς θα διεξαχθούν -Μάσκες, αποστάσεις, ανοιχτά παράθυρα και χωρίς ανεμιστήρες
- Πανελλήνιες 2020: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις Βάσεις στα 4 πεδία -Ποιοι είναι οι παράγοντες «κλειδιά»
- Πανελλήνιες 2020: Οι 8 συμβουλές των ειδικών για υποψηφίους και γονείς -Ποια είναι τα μεγάλα «φάουλ»