Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο ιδρυτής της εταιρείας ενδυμάτων Pink Woman, Παύλος Χατζηπαυλίδης.
Ο Δημήτρης Ματεμτζής, πρόεδρος της εταιρείας Intrafashion Group που εξαγόρασε την Pink Woman το 2020, ανέφερε σε ανακοίνωσή του:
«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Παύλου Χατζηπαυλίδη, ιδρυτή της PINK WOMAN.
Για κάποιους από εμάς ήταν πολλά παραπάνω από συνεργάτης… ήταν φίλος… ήταν αδελφός.
Η δύναμη, η αγάπη, η αφοσίωση και η δημιουργικότητα που έκρυβε μέσα του χάραξαν τη ζωή του, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη, εκτίμηση και απέραντο σεβασμό.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Ευγενία.
Δημήτρης Κ. Ματεμτζής
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Όμιλος Intrafashion».
Ποιος ήταν ο Παύλος Χατζηπαυλίδης
Με καταγωγή από τη Δράμα, ο Παύλος Χατζηπαυλίδης ξεκίνησε την επαγγελματική αλλά και επιχειρηματική του δραστηριότητα από την Καβάλα, έδρα για πολλά χρόνια της Pink Woman. Η ενασχόλησή του με το ένδυμα ξεκίνησε με το ανδρικό ρούχο και γρήγορα μεταπήδησε στο γυναικείο. Σε συνέντευξή του στο protothema.gr πριν από μερικά χρόνια είχε πει ότι είχε σαν πρότυπο τον Ορτέγκα των Zara.
«Πήγαινα στη Μαδρίτη και έπρεπε να μείνω 12 ώρες στα μαγαζιά του. Επί πέντε χρόνια έκανα συνεχώς ''διάβασμα'' των μαγαζιών του. Από την κρεμάστρα και τα σταντ έως όλες τις λεπτομέρειες. Ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα μέσα από όρους ποιότητας και βάζοντας την ελληνική ματιά στα πράγματα», είχε πει.
Από το 1998 ως το 2003 διατηρούσε καταστήματα στη βόρεια Ελλάδα με επώνυμα ρούχα και το 2004 προχώρησε στην ίδρυση της Pink Woman.
Το 2020 είχε πουλήσει το σύνολο της Pink Woman στον Δημήτρη Ματεμτζή.