Μπορεί το ελληνικό τυρί να γίνει περιζήτητο σε αγορές του εξωτερικού;
Η οικογενειακή επιχείρηση Καράλης αποδεικνύει ήδη από τις αρχές της δεκαετίες του ‘80 ότι οι εξαγωγές δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο. Σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εξαγωγική βιομηχανία τυριού, που στέλνει στις αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αυστραλίας σχεδόν τη μισή παραγωγή της.
Διαβάστε στο economistas.gr τα μυστικά αυτής της ελληνικής επιχειρηματικής επιτυχίας: πώς το τυροκομείο που δημιουργήθηκε σε ένα χωριό τον Ιωαννίνων μετά τον πόλεμο εξελίχθηκε σε μια βιομηχανία που συνεργάζεται με χιλιάδες κτηνοτρόφους, αλλά και πώς κατάφερε ο Κωνσταντίνος Καράλης να «ξεκλειδώσει» μεγάλες αγορές.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο