Η ανάπτυξη που έχουν γνωρίσει τα τελευταία χρόνια είναι ραγδαία: σχεδόν σε κάθε περιοχή της Αθήνας αλλά και της επαρχίας υπάρχουν κουλουράδικα, μία νέα τάση στην κατηγορία του street food.
Διαβάστε στο economistas.gr για τις αλυσίδες που «ξεφύτρωσαν» τα τελευταία χρόνια, οι οποίες διαθέτουν ως κύριο προϊόν κουλούρι σε πολλές παραλλαγές (αλμυρές και γλυκιές) σε συνδυασμό με καφέ. Δείτε σε ποιο ποσό φθάνει ο ημερήσιος τζίρος αυτών των μικρών, αλλά εξαιρετικά αποδοτικών καταστημάτων, που έχουν και ιδιαίτερα υψηλά περιθώρια κέρδους. Διαβάστε, επίσης, πώς μπορεί να αποκτήσετε δικό σας «κουλουράδικο» μέσω franchise, ποιο είναι το κόστος της επένδυσης και τι υπόσχονται οι αλυσίδες στους νέους επιχειρηματίες.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο