Ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ - iefimerida.gr

Ένα πλούσιο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά στο «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ

 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ
8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία διαδραματίζεται στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» από 18-20 Φεβρουαρίου 2022, στο Mec Παιανίας.

Στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, καταξιωμένοι σεφ και sommelier της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής μας ξεναγούν στα πεντανόστιμα μονοπάτια της ελληνικής κουζίνας, προσφέροντας στους επισκέπτες της έκθεσης τη δυνατότητα να γευτούν μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες από όλα τα μέρη τους τόπου μας.

Ένας μαραθώνιος προετοιμασιών και μαγειρέματος θα «ταξιδέψει» το κοινό στην Στερεά Ελλάδα, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κέρκυρα, τη Μακεδονία και την Κρήτη μέσα από απολαυστικές τοπικές γεύσεις.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του «ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» μπορείτε να δείτε στον https://expotrof.gr/ekdilwseis-gastronomias/

Τη διοργάνωση της 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition αναλαμβάνει η RM International. Με συνεχή παρουσία στην Ελλάδα, η RM International έχει διοργανώσει πάνω από 50 κορυφαίες εκθέσεις που έχουν κερδίσει την προτίμηση περισσότερων από 1.000.000 επισκεπτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαστρονομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ