Μυστικός αλλά άκρως λαμπερός γάμος στη Μύκονο -Η κόρη του κοσμηματοποιού με τον συγγραφέα που αντάλλαξαν βέρες [εικόνες] - iefimerida.gr
 

Μυστικός αλλά άκρως λαμπερός γάμος στη Μύκονο -Η κόρη του κοσμηματοποιού με τον συγγραφέα που αντάλλαξαν βέρες [εικόνες]

Mε τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η κόρη του κοσμηματοποιού Rinaldo Gavello, Ελιζαμπέτα, με τον Ιταλό συγγραφέα Ντονάτο Καρίζι στη Μύκονο.

Ο γάμος έγινε την ώρα που έδυε ο ήλιος στην Μητρόπολη της Μυκόνου. Το νυφικό της νύφης ήταν δια χειρός Μάκη Τσέλιου ενώ το παρόν στην τελετή έδωσαν 100 φίλοι του ζευγαριού από Ελλάδα και Ιταλία.

Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση στο Sea Satin ενώ φυσικά όλοι οι καλεσμένοι έφυγαν με ένα... ματάκι του οίκου Gavello.

Eδρα του ζευγαριού είναι το Μιλάνο, όπου βρίσκεται και το σχεδιαστικό τμήμα του οίκου Gavello, του οποίου επικεφαλής είναι η Ελιζαμπέτα. Οι σχέσεις της οικογένειας της νύφης με το νησί κρατούν χρόνια αφού διατηρούν σπίτι από το 1980.

Φωτογραφίες: Espresso

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ gavello
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ