O Bag -Οι πλαστικές πολυμορφικές τσάντες που έγιναν μανία -Πώς τις φτιάχνει και τις μεταλλάσσει κάθε γυναίκα μόνη της [εικόνες] - iefimerida.gr
ΖΩΗ 

O Bag -Οι πλαστικές πολυμορφικές τσάντες που έγιναν μανία -Πώς τις φτιάχνει και τις μεταλλάσσει κάθε γυναίκα μόνη της [εικόνες]

Το περασμένο καλοκαίρι σε παραλίες, πόλεις, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ υπήρχε μια κοινή εικόνα: Γυναίκες που κρατούσαν, είχαν περασμένη διαγώνια στους ώμους τους ή ακουμπισμένη δίπλα τους μια μεγάλη πλαστική τσάντα. Ιδιες όλες αλλά εντελώς διαφορετικές. Σε σημείο που να μην μπορείς να βρεις ούτε δυο ολόιδιες.
Ο λόγος για τις «Ο Bag» τις τσάντες από πλαστική επεξεργασμένη σιλικόνη που μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα με το γούστο κάθε γυναίκας. Το βασικό αξεσουάρ είναι το μεγάλο πλαστικό... καλάθι. Το οποίο κυκλοφορεί σε πάρα πολλά χρώματα για όλα τα γούστα. Από τα κλασσικά μαύρο και λευκό, έως τα φλούο και τα παστέλ. Από εκεί και πέρα και με βάση το καλάθι μπορεί κάθε γυναίκα να δημιουργήσει τη τσάντα που φαντάζεται. Και αν δεν της αρέσει να την αλλάξει πάλι. Πώς; Με τα χερούλια, κοντά, μακριά, δερμάτινα, ή από σχοινί, προσθέτοντάς της εσωτερικές χρωματιστές επενδύσεις ή εξωτερικές υφασμάτινες, μάλλινες ή γούνινες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσάντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ