Εφθασε στην Κρήτη ο πλουσιότερος Σαουδάραβας του κόσμου -Τον υποδέχθηκε η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνα] - iefimerida.gr

Εφθασε στην Κρήτη ο πλουσιότερος Σαουδάραβας του κόσμου -Τον υποδέχθηκε η Ολγα Κεφαλογιάννη [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κρήτη βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους του κόσμου και πλουσιότερος Σαουδάραβας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ. Τον Αλ Ουαλίντ υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και στη συνέχεια με αυτοκινητοπομπή μεταφέρθηκε στην Ελούντα.

Ο πρίγκιπας της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας επέλεξε να κάνει τις διακοπές του φέτος σε πολυτελές θέρετρο της Ελούντας και όπως αναφέρει το cretalive.gr είναι πολύ πιθανό η υπουργός Τουρισμού να τον ξεναγήσει στην Πλάκα, την Ελούντα και τον Αγιο Νικόλαο.

Η κυρία Κεφαλογιάννη γνωρίζεται με τον πρίγκιπα από τον Φεβρουάριο, όταν επισκέφτηκε η ίδια τη Σαουδική Αραβία και τον προσκάλεσε στη χώρα μας.

Ο υψηλός προσκεκλημένος είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στον κόσμο και μεταξύ των εταιρειών που συμμετέχει είναι και η αλυσίδα ξενοδοχείων Four Seasons.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας και η σύζυγός του θα μείνουν για λόγους ασφαλείας στο σκάφος τους, ωστόσο, έχουν κάνει κράτηση 23 δωματίων στο ξενοδοχείο Blue Palace.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Σαουδάραβας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ