Η Αμερικανίδα καλλιτέχνης που μετατρέπει τα ημίγυμνα μοντέλα της σε αόρατες φιγούρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνης που μετατρέπει τα ημίγυμνα μοντέλα της σε αόρατες φιγούρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τρίνα Μέρι δεν είναι μια απλή body artist είναι ένας... Κόπερφιλντ της τέχνης του σώματος και αυτό διότι δεν βάφει μόνο τα μοντέλα της, αλλά στην πραγματικότητα τα εντάσσει με τέτοιο τρόπο στους μεγάλους δρόμους της Νέας Υόρκης που στο τέλος τα... εξαφανίζει.

Είναι τόσο τέλεια η εξομοίωση του εκτεθειμένου σώματος με το περιβάλλον που σχεδόν τα μοντέλα γίνονται αόρατα. Φυσικά είναι μια οπτική απάτη που όμως φέρει την καλλιτεχνική ματιά της 33χρονης Τρίνα Μέρι.

Η πρώτη φορά που πειραματίστηκε σε αυτές τις ζωντανές απεικονίσεις ήταν στο Σαν Φρανσίσκο, αλλά προτίμησε τη Νέα Υόρκη, καθώς η αστυνομία είναι σαφώς πιο ανεκτική στην έκθεση του σώματος σε δημόσιους χώρους.

Απαραίτητη υποσημείωση: τα μοντέλα είναι ημίγυμνα έτσι ώστε να μπορούν να αποτυπωθούν τα χρώματα πάνω στο σώμα τους. Η διαδικασία είναι πολύωρη και αφού τοποθετηθούν στο χώρο, ακολουθεί η στιγμή της φωτογράφησης από την Μέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη Σαν Φρανσίσκο body artist
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ