Φρέσκο παγωτό, σε λιγότερο από ένα λεπτό, χωρίς ζάχαρη και λιπαρά. Κι όμως γίνεται. Ο διάσημος σεφ Τζέιμι Ολιβερ μοιράζεται με όλους την απίστευτα εύκολα και απολαυστική συνταγή του.
Για το πανεύκολο παγωτό φράουλα, θα χρειαστείτε φυσικά φράουλες, οι οποίες θα πρέπει να είναι έχουν καταψυχθεί (αρκεί μια ώρα στον καταψύκτη), λίγο γιαούρτι και μια δυο κουταλιές μέλι.
Οπως είναι παγωμένες οι φράουλες τις βάζετε σε ένα πολυμίξερ, προσθέτετε το γιαούρτι και το μέλι και το παγωτό είναι έτοιμο. Λίγες σταγόνες λικέρ μπορούν να δώσουν μια ιδιαίτερη γεύση στο παγωτό...
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο