Η απόλυτη παράλυση στο ΕΜΠ -Σε πλατεία των βορείων προαστίων η λειτουργία του Πολυτεχνείου - iefimerida.gr

Η απόλυτη παράλυση στο ΕΜΠ -Σε πλατεία των βορείων προαστίων η λειτουργία του Πολυτεχνείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση της διάλυσης των Πανεπιστημίων συνεχίζεται με τη λειτουργία του ΕΜΠ να μεταφέρεται σε πλατεία βορειοανατολικού προαστίου, όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος αναπληρωτής πρύτανης τους πανεπιστημιακούς του ιδρύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής ο ίδιος ενημέρωσε τους πανεπιστημιακούς ότι έχει υπογράψει έγγραφα σχετικά με τον ΕΛΚΕ σε πλατεία βορειοανατολικού προαστίου και γι αυτό τους συνιστά να επικοινωνούν μαζί του για επείγουσες υποθέσεις, όπως συνέβαινε και τους τρεις μήνες της απεργίας του 2013.

Η κατάσταση καταδεικνύει την παράλυση του ΕΜΠ λόγω της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων, οι οποίοι κρατούν το ίδρυμα κλειστό για το εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο αλλά όχι για κρίσιμες υποθέσεις τους. Ενδεικτικά, χθες λειτούργησε μόνο η Διεύθυνση Προσωπικού, ώστε να εξυπηρετηθούν οι διαθέσιμοι διοικητικοί του ΕΜΠ οι οποίοι θέλουν να υποβάλουν αίτηση επανατοποθέτησης. Στο ΕΜΠ προκηρύχθηκαν 164 θέσεις, ενώ σε διαθεσιμότητα ετέθησαν 343 άτομα, τα οποία μπορούν να διεκδικήσουν μία από τις συνολικά 600 θέσεις σε 15 ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ