Αργοπορημένος επιβάτης προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο του Λονδίνου -Σήμανε το συναγερμό πυρκαγιάς - iefimerida.gr

Αργοπορημένος επιβάτης προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο του Λονδίνου -Σήμανε το συναγερμό πυρκαγιάς

Αργοπορημένος επιβάτης προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο του Λονδίνου -Σήμανε το σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιοι αρχίζουν τα παρακάλια, άλλοι αποδέχονται μοιρολατρικά το γεγονός. Ενας αργοπορημένος επιβάτης στο αεροδρόμιο του Λονδίνου όμως, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό όταν συνειδητοποίησε ότι χάνει την πτήση του. Προκάλεσε πανικό.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, που επρόκειτο να ταξιδέψει στη Φρανκφούρτη, έφτασε πολύ αργά στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να βρει κλειστή την πύλη, καθώς είχε ολοκληρωθεί η επιβίβαση. Δεν το έβαλε όμως κάτω. Εσπασε το τζάμι και έθεσε σε λειτουργία το συναγερμό πυρκαγιάς, πιστεύοντας πιθανότατα ότι έτσι θα ανοίξουν οι πόρτες της πύλης και θα μπορέσει να κατευθυνθεί στο αεροπλάνο.

Αμέσως το κτίριο εκκενώθηκε και για 15 λεπτά σταμάτησαν τα πάντα στο αεροδρόμιο. Σύντομα όμως η αστυνομία διαπίστωσε τι είχε συμβεί και ανέκρινε τον επιβάτη, ο οποίος τελικά όμως δεν συνελήφθη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο ευρηματικός αργοπορημένος κύριος τη γλίτωσε γιατί η έμπνευσή του δεν προκάλεσε μεγαλύτερη αναστάτωση στο αεροδρόμιο, όπως καθυστέρηση πτήσεων. Τελικά, του επέτρεψαν να αναχωρήσει με την επόμενη πτήση για Φρανκφούρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ