Ο Ράιαν Γκόσλινγκ «αποκάλυψε» ότι είναι πατέρας και τρέλανε τους θαυμαστές του [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ «αποκάλυψε» ότι είναι πατέρας και τρέλανε τους θαυμαστές του [εικόνα]

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποκάλυψε ότι είναι «πατέρας» και τρέλανε τους θαυμαστές του [
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα πλαστού λογαριασμού στο Facebook έπεσε ο Ράιαν Γκόσλινγκ με αποτέλεσμα ένα εκατομμύριο θαυμαστές του να πιστέψουν ότι ο δημοφιλής ηθοποιός έγινε πατέρας.

Φρενίτιδα προκάλεσε στο Facebook, την Κυριακή, μια ανάρτηση με το γνωστό ηθοποιό να κρατά πανευτυχής στην αγκαλιά του ένα μωρό και, με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, να εξιστορεί το πώς έγινε πατέρας.

Οι θαυμαστές του, που νόμιζαν ότι επρόκειτο για την επίσημη ιστοσελίδα του ηθοποιού, πίστεψαν χωρίς δεύτερη σκέψη την ιστορία που εξιστορούσε ο «απατεώνας» που έκανε το Γκόσλινγκ πάνω από την τρυφερή φωτογραφία.

«Σήμερα είναι η Γιορτή του Πατέρα. Αποφάσισα και εγώ λοιπόν να σας πω μια ιστορία για το πώς έγινα πατέρας. Αυτό το αγοράκι ήταν μόλις 9 μηνών όταν έγινα ο πατέρα του. Η μητέρα του και εγώ ήμασταν πολύ καλοί φίλοι πριν εκείνη πεθάνει από καρκίνο. Την υποσχέθηκα ότι πάντα θα τον προσέχω. Έτσι αποφάσισα να τον υιοθετήσω. Μου έδωσε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για μένα».Η ιστορία συνεχίζεται και με πιο «συγκινητικές» λεπτομέρειες. «Ένα χρόνο μετά την υιοθεσία ο βιολογικός του πατέρας θέλησε να τον πάρει πίσω. Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια και έδωσα τη μάχη, αλλά κέρδισε εκείνος. Αυτός ο ένας χρόνος που ήμουν ο πατέρας του μικρού μού έμαθε πώς είναι να αγαπάς άνευ όρων. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για τα παιδιά μας. Αυτό που χρειάζονται είναι αγάπη».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση πάντως κέρδισε σχεδόν ένα εκατομμύριο like και πάνω από 21.000 σχόλια συγκίνησης και θαυμασμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ