Σαμαράς -Βορίδης ξήλωσαν τον Γιάννη Δαραβίγκα μία ημέρα μετά τον διορισμό του στον ΟΚΑΝΑ - iefimerida.gr

Σαμαράς -Βορίδης ξήλωσαν τον Γιάννη Δαραβίγκα μία ημέρα μετά τον διορισμό του στον ΟΚΑΝΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί τον διορισμό του ως αναπληρωτή προέδρου του ΟΚΑΝΑ ο δημοσιογράφος Γιάννης Δαραβίγκας και άμεσα αποτέλεσε παρελθόν.Λίγες μόλις ώρες αφότου ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ ο πρωθυπουργός ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα ο κ. Δαραβίγκας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν γνώριζε για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου, η οποία είχε αποφασιστεί από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας, και για αυτόν τον λόγο τον «ξήλωσε».

Ο Γιάννης Δαραβίγκας, γνωστός για τη συμμετοχή του σε αρκετές επεισοδιακές τηλεοπτικές εκπομπές, βρέθηκε στον ΟΚΑΝΑ με την ιδιότητα του προέδρου του Πανελλήνιου Αντινακρωτικού Αγώνα (ΜΚΟ) τον οποίο ο ίδιος ίδρυσε το 1987.

Τελικά με απόφαση που υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός, Μάκης Βορίδης ανεκλήθη ο διορισμός του κ. Ιωάννη Δαραβίγκα και αντικαθίσταται από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ψυχιατρικής του ΑΠΘ Ιωάννη Διακογιάννη, με εξειδίκευση στις Τοξικοεξαρτήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΚΑΝΑ Γιάννης Δαραβίγκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ