Αυτή είναι η πιο γυμνασμένη τενίστρια του Ρολάν Γκαρός: Επιμένει ότι δεν κάνει βάρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η πιο γυμνασμένη τενίστρια του Ρολάν Γκαρός: Επιμένει ότι δεν κάνει βάρη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετές εντυπωσιακές παρουσίες βρέθηκαν φέτος στο Ρολάν Γκαρός, ωστόσο από τις γυναίκες αυτή που αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει για την μυϊκή της δύναμη και την εντυπωσιακή σιλουέτα, είναι η Αυστραλή Σαμάνθα Στόσουρ.

Τα μυώδη χέρια της δεν παραπέμπουν με την πρώτη σε γυναίκα και μπορεί επάξια να συναγωνιστεί άνδρα συνάδελφο της. Ωστόσο, όπως δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό ESPN, η ίδια δε σηκώνει βάρη, αλλά επιτυγχάνει τη δύναμή της με ασκήσεις για όλο το σώμα, πυγμαχία και κολύμπι.

Η 30χρονη μιλώντας στο ESPN, εξηγεί ότι οι μεγάλοι ώμοι και τα χέρια, της δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα στο σερβίς, αλλά το αρνητικό είναι ότι δείχνει άσχημα σε βραδυνό φόρεμα.

Η Στόσουρ, ήταν πάντα εντυπωσιακά πιο δυνατή από τις περισσότερες γυναίκες στο Ρολάν Γκαρός, ενώ ακόμη από το 2006, όταν ήταν μόλις 22 φαινόταν ότι τα χέρια της θα εξελίσσονταν έτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρολαν Γκαρός τενίστρια Βάρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ