Εξωφρενικές τιμές για διαμονή στο Ρίο τις ημέρες του Μουντιάλ: Φτάνουν τα 681 δολάρια την ημέρα - iefimerida.gr

Εξωφρενικές τιμές για διαμονή στο Ρίο τις ημέρες του Μουντιάλ: Φτάνουν τα 681 δολάρια την ημέρα

Εξωφρενικές τιμές για διαμονή στο Ρίο τις ημέρες του Μουντιάλ: Φτάνουν τα 681 δο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον κόσμο είναι έτοιμοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι θα το δουν από τις οθόνες τους γιατί το να δείτε τα ματς από κοντά, θα κοστίσει περισσότερα από 600 δολάρια την ημέρα.

Το TripAdvisor υπολόγισε πόσο θα κοστίσει στους ταξιδιώτες να επισκεφθούν τις 12 διοργανώτριες πόλεις του Μουντιάλ της Βραζιλίας: Μπέλο Οριζόντε, Μπραζίλια, Cuiaba, Curitiba, Φορταλέζα, Μανάους, Νατάλ , Πόρτο Αλέγκρε, Ρεσίφε, Ρίο ντε Τζανέιρο, Σαλβαδόρ, και Σάο Πάολο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Υπολογίζοντας το κόστος, από το μέσο όρο της τιμής του εισιτηρίου για έναν αγώνα, τη διαμονή ένα βράδυ σε ασφαλές ξενοδοχείο, τη μετακίνηση από και προς το γήπεδο και το φαγητό σε κάθε πόλη, τα ποσά είναι τουλαχιστον εξωφρενικά

Η έκθεση διαπίστωσε ότι το Ρίο ντε Τζανέιρο θα είναι η πιο ακριβή πόλη, με ένα μέσο ημερήσιο κόστος 682 ευρώ ανά άτομο. Αυτό συμβαίνει γιατί τα δωμάτια του ξενοδοχείου κοστίζουνκατά μέσο όρο 445 δολάρια ανά διανυκτέρευση, 56 % περισσότερο από τις άλλες 11 πόλεις υποδοχής.

.Αλλά και σε αρκετές άλλες πόλεις υποδοχής οι τιμές έχουν διπλασιαστεί από πέρυσι και το κόστος διαμονής σε όλη τη χώρα συνεχίζει να αυξάνονται

Η Cuiaba θα είναι η φθηνότερη πόλη για τους επισκέπτες, αν και με μια μέση ημερήσια δαπάνη των 457 δολάρια ανά άτομο είναι και πάλι ακριβή.

Εδώ είναι το πλήρες διάγραμμα, που δείχνει την κατανομή του κόστους για τις 12 πόλεις:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία Μουντιάλ Ρίο ντε Τζανέιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ