Οργή στην Τουρκία: Νεκρός ο 30χρονος διαδηλωτής που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικούς [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Οργή στην Τουρκία: Νεκρός ο 30χρονος διαδηλωτής που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικούς [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άνθρωπος ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ της τουρκικής αστυνομίας και διαδηλωτών υπέκυψε στα τραύματά του ανέφερε στο πρακτορείο Reuters νοσοκομειακή πηγή.Ο 30χρονος Ουγκούρ Κουρτ, έχασε τη μάχη για τη ζωή μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σε νοσοκομείο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, ανέφερε η νοσοκομειακή πηγή. Νωρίτερα σήμερα η αστυνομία πυροβόλησε στον αέρα στην συνοικία Οκμεϊντανί αφού αριστεροί διαδηλωτές έριξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στα οχήματά τους.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν για την τραγωδία στο ορυχείο της πόλης Σόμα στη δυτική Τουρκία την περασμένη εβδομάδα όπου έχασαν της ζωή τους 301 ανθρακωρύχοι στο χειρότερο δυστύχημα στην ιστορία της Τουρκίας.

Δείτε το σκληρό βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ