Αυτός είναι ο παιδόφιλος που κακοποίησε και άφησε έγκυο ένα 12χρονο κοριτσάκι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο παιδόφιλος που κακοποίησε και άφησε έγκυο ένα 12χρονο κοριτσάκι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Bettendorf στην Αϊόβα, η είδηση της σύλληψης ενός 31χρονου παιδόφιλου.

Ο 31χρονος Ζουλιέν Μάρτιν Σκίπερ, όπως αναφέρει το Star.gr κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι του ανήλικου κοριτσιού, μόλις 12 ετών, αλλά τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Μεγαλύτερο σοκ, όμως, προκαλούν αυτά που έκανε στο άτυχο κοριτσάκι, καθώς πριν από καιρό το απήγαγε και το βίαζε κατ΄εξακολούθηση. Το κοριτσάκι έμεινε έγκυος και όταν ο Σκίπερ το έμαθε άρχισε να το χτυπάει στην κοιλιά και να πηδάει πάνω της με σκοπό να αποβάλει.

Ο Σκίπερ έχει κατηγορηθεί και παλιότερα καταδικαστεί για παιδεραστία, ενώ είχε συνελήφθη πρόσφατα για ναρκωτικές ουσίες και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο θα έπρεπε να εμφανίζεται ανά διαστήματα στην αστυνομία.

Ο Ζουλιέν, όμως, δεν πήγε ποτέ στο τελευταίο του «ραντεβού» με τις αρχές. Έτσι, η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό και τον ανακάλυψε έναν μήνα μετά, να κρύβεται σε γειτονικό του σπίτι, στο οποίο μάλιστα κατοικούσαν και δυο παιδάκια ηλικίας 5 και 10 ετών αντίστοιχα.
Ο άνδρας έχει προφυλακιστεί και θα δικαστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδόφιλος Αϊόβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ