Στη Θεσσαλονίκη βάζουν κάλπες και για το νερό: Θα ψηφίζουν στα εκλογικά κέντρα για την ιδιωτικοποίηση - iefimerida.gr

Στη Θεσσαλονίκη βάζουν κάλπες και για το νερό: Θα ψηφίζουν στα εκλογικά κέντρα για την ιδιωτικοποίηση

Στη Θεσσαλονίκη βάζουν κάλπες και για το νερό: Θα ψηφίζουν στα εκλογικά κέντρα γ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός από τους συνδυασμούς προτίμησής τους για δήμους και Περιφέρεια οι ψηφοφόροι στη Θεσσαλονίκη θα κληθούν να ψηφίσουν και για την πώληση ή όχι της ΕΥΑΘ, καθώς, θα υπάρχει ξεχωριστή κάλπη για το ζήτημα.Οπως είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό το συντονιστικό πολιτών και φορέων «SOSTE το νερό», αυτή την Κυριακή, ανήμερα των εκλογών, θα τοποθετηθούν κάλπες σε κάθε εκλογικό κέντρο όπου οι πολίτες, με βάση τους εκλογικούς καταλόγους θα ψηφίζουν και για το νερό.

«Ηδη, υπάρχουν γύρω στους 1000 εθελοντές που θα στηρίξουν την προσπάθεια ενώ για τους ετεροδημότες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο δημοψήφισμα, θα στηθεί κάλπη στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης» εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου η Γιάννα Τσόκου, εκπρόσωπος του Συντονιστικού.

Υπενθυμίζεται ότι στο δημοψήφισμα συμμετέχουν οι 11 από τους 14 δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος και οι συγκεκριμένες κάλπες θα στηθούν μέσα στα σχολικά συγκροτήματα στις 18 Μαΐου. Στο πλαίσιο της μάχης για να παραμείνει το νερό δημόσιο αγαθό, το Συντονιστικό διοργανώνει αύριο το απόγευμα, στον Λευκό πύργο, συναυλία αλληλεγγύης με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Μιχάλη Νικολούδη και Γιώργου Καζαντζή.

«Βέβαια και μετά το δημοψήφισμα, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ για μας αλλά αποτελεί ένα βήμα για να πάμε παραπέρα και να πληροφορηθεί για το ζήτημα όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος» κατέληξε η κ.Τσόκου.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ