Tι σχεδιάζουν η Alfa Romeo και η Fiat για τα επόμενα χρόνια; - iefimerida.gr

Tι σχεδιάζουν η Alfa Romeo και η Fiat για τα επόμενα χρόνια;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η FCA (Fiat Chrysler Automobiles), η νέα εταιρεία που προέκυψε από τη συνένωση των ομίλων της Fiat και της Chrysler, κοινοποίησε τα πλάνα της για το άμεσο μέλλον των Fiat και Alfa Romeo.

Σχετικά με τη δεύτερη γίνονται αναφορές σε εξελιγμένους κινητήρες, ιδανική κατανομή βάρους 50:50 στους δύο άξονες, εντυπωσιακή αναλογία κιλών ανά ίππο και σε μια γνήσια ιταλική φινέτσα. Στην εξέλιξη των νέων Alfa Romeo θα συμμετέχει και η Ferrari ενώ επιβεβαιώνεται πως οι νέες Alfa θα είναι είτε πισωκίνητες είτε τετρακίνητες.

Ο προγραμματισμός προβλέπει την παρουσιάση ενός νέου μεσαίου μοντέλου για το 2015, που προφανώς θα είναι η Giulia και το οποίο ένα χρόνο αργότερα θα πλαισιωθεί από δύο μικρο-μεσαία στο μέγεθος της Giulietta.

Η MiTo δεν θα αντικατασταθεί, αλλά θα υπάρξει ένα μεγάλο σεντάν καθώς και δύο crossover με τα σήματα της Alfa Romeo.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρία, όλα τα μοντέλα της θα εξοπλίζονται με τετρακύλινδρους κινητήρες με ισχύ από 110 έως 330 άλογα, ενώ τα εξακύλινδρα βενζίνης θα φτάνουν μέχρι και 500 και τα diesel έως και 350 άλογα.

Αναφορικά με την Fiat προς τα τέλη του έτους θα δούμε το 500X που θα βασίζεται στο Renegade της Jeep, ενώ από του χρόνου θα παρουσιαστεί ένα σεντάν καθώς και ένα ειδικό μοντέλο που θα μπορούσε να είναι η Alfa Spider. Το 2016 θα μπει στην παραγωγή ένα μικρο-μεσαίο στα σταθμά του Stilo, καθώς και ένα υπερ-μίνι που θα αντικαταστήσει το Punto, το 2017 ένα κόμπακτ crossover, ενώ το 2018 το νέο Panda.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέδια εξελίξεις FIAT Alfa Romeo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ