Κατερίνα Μάτσα: Μια γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με τον αγώνα κατά των εξαρτήσεων - iefimerida.gr

Κατερίνα Μάτσα: Μια γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με τον αγώνα κατά των εξαρτήσεων

Κατερίνα Μάτσα: Μια γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με τον αγώνα κατά των
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Μάτσα, έχει συνδέσει ως ψυχίατρος το όνομά της με το 18ΑΝΩ, τη μονάδα απεξάρτησης τοξικομανών του Ψ.Ν.Α., καταθέτοντας ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό έργο όλα τα χρόνια δραστηριοποίησής της σε αυτό τον τομέα και ειδικά τα τελευταία χρόνια που η συγκεκριμένη μονάδα, όπως και γενικότερα η ψυχική υγεία είναι στην καρδιά των συνεπειών της κρίσης και των μέτρων εξυγίανσης.Με αφορμή το πιο πρόσφατο βιβλίο της με τίτλο «Ταπενωση και ντροπή: Γυναίκες Τοξικομανείς» η Κατερίνα Μάτσα μίλησε στην popaganda για τα ναρκωτικά, τις εξαρτήσεις και την πολυτοξικομανία.

Μια αεικίνητη παρουσία και βλέμμα που κοιτάζει απευθείας στα μάτια, απαντούσε από την πρώτη κιόλας ερώτηση με μια απόλυτα φυσική ροή λόγου.

Αυτό που διακρίνει και ίσως ξεχωρίζει τη συγκεκριμένη γυναίκα από τις συνομήλικες συναδέλφους της-πέρα από το αδιαμφισβήτητο έργο-είναι το πάθος. Το πάθος για αυτό που κάνει, η απόλυτη δοτικότητα σε έναν σκοπό και η κοινωνική της δράση.

Διαβάστε την συνέντευξη της Κατερίνας Μάτσα στο popaganda.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ