H ελληνική πλατφόρμα που ξετρέλανε τον Guardian -Εντοπίστε και διορθώστε όλα τα στραβά που υπάρχουν στην πόλη σας - iefimerida.gr

H ελληνική πλατφόρμα που ξετρέλανε τον Guardian -Εντοπίστε και διορθώστε όλα τα στραβά που υπάρχουν στην πόλη σας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από δύο χρόνια περίπου μια ομάδα νέων ανθρώπων αποφάσισαν να συγκεντρωθούν και να στήσουν εθελοντικά μία διαδραστική πλατφόρμα για την πόλη τους. Μία πλατφόρμα που, όπως γράφουν στην ιστοσελίδα τους, απευθύνεται σε αυτούς που βρίσκουν, αντιμετωπίζουν και διορθώνουν τα λάθη της πόλης στην οποία ζουν.

Αρχικά με μία σειρά διαδικτυακών ντοκιμαντέρ, όπως σημειώνει το Popaganda.gr, τα errors όπως τα έχουν ονομάσει προσπάθησαν να δείξουν πώς απλοί καθημερινοί άνθρωποι βρίσκουν και εφαρμόζουν απλούς τρόπους για να λύσουν ένα πρόβλημα ή μία κατάσταση που δεν είναι ευχάριστο να την αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Στη συνέχεια, προσπάθησαν να μετατρέψουν το εγχείρημά τους σε ένα κοινωνικό δίκτυο που θα ωθήσει τους πολίτες κάθε πόλης να λύσουν τα "λάθη" και θα τους βοηθήσει να έρθουν σε επικοινωνία ο ένας με τον άλλο. Πρόσφατα μάλιστα, το City of Errors συγκαταλέχθηκε στη λίστα με τα καλύτερα city blogs του Guardian.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του πρότζεκ Μαριάννα Χριστοφή και η social media manager Ζάιρα Κωνσταντοπούλου μας μίλησαν στο Popaganda.gr για το εγχείρημά τους. Διαβάστε στο Popaganda.gr ολόκληρη τη συνέντευξη των δύο κοριτσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ