Κλέβει τις εντυπώσεις η Αλκμήνη Χατζηγιάννη στο νέο της βίντεο κλιπ - iefimerida.gr

Κλέβει τις εντυπώσεις η Αλκμήνη Χατζηγιάννη στο νέο της βίντεο κλιπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο, άκρως εντυπωσιακό, βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Τι είπες τώρα» της Αλκμήνης Χατζηγιάννη που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Mystique (μαζί με την Ελένη Φουρέιρα) προβάλλεται εδώ και λίγες ημερες στους τηλεοπτικούς δέκτες και στο διαδίκτυο κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Ποια είναι η Αλκμήνη Χατζηγιάννη

Η Αλκμήνη Χατζηγιάννη πρωτού γίνει ευρέως γνωστή το 2007 με τη συμμετοχή της στο γυναικείο συγκρότημα Mystique, είχε εμφανιστεί στο πλάι γνωστών τραγουδιστών όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Πάνος Κιάμος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Οικονομόπουλος,η Πάολα και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος στις αρχές του 2010 συνέχισε την προσωπική της καριέρα πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε μεγάλα clubs της Αθήνας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς και σε μουσικά σχήματα με σημαντικούς συνεργάτες όπως η Πάολα, ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Αντύπας. Ακολούθησαν επιτυχίες όπως το «Calendar Girl» και τα «Πες μου ποιός» και «Καυτό καλοκαίρι».

Μετά τη φετινή πολύ πετυχημένη εμφάνισή της στο Teatro με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη συνεχίζει τις εμφανίσεις της εδώ και λίγες ημέρες, με το ίδιο σχήμα στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ