Ο Καρλ Λάγκερφελντ μετατρέπει σούπερ μάρκετ σε πασαρέλα -Τσουλάει σε καροτσάκι μέχρι και την Ριάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Καρλ Λάγκερφελντ μετατρέπει σούπερ μάρκετ σε πασαρέλα -Τσουλάει σε καροτσάκι μέχρι και την Ριάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κλασική πασαρέλα αντικαθίσταται από διαδρόμους ενός καταστήματος τροφίμων και οι μούσες του διάσημου μόδιστρου Κάρλ Λάργκεφελντ, Cara Delevingne και Kendall Jenner βγήκαν για ψώνια φορώντας μερικά από τα καλοραμμένα συνολάκια τους δίπλα σε απορριπαντικά, φρέσκα ζαρζαβατικά και είδη υγιεινής.Η Chanel μετατρέπει σε σικ μέρος ένα σούπερ μάρκετ.

Ανάμεσα στους σελέμπριτις που παρακολούθησαν το σόου στο Παρίσι ήταν και η fashion icon Ριάνα η οποία μπήκε μέχρι και σε καροτσάκι μαζί με μια χούφτα μοντέλα για μια σικ βόλτα στους διαδρόμους του μοδάτου καταστήματος.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ μετατρέπει σούπερ μάρκετ σε πασαρέλα -Τσουλάει σε καροτσάκι μέχρι και την Ριάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ