Ιστοσελίδα της κραυγαλέας επίδειξης πλούτου -Τα εκλεκτά μέλη φωτογραφίζονται με σύμβολα δύναμης «γιατί μπορούν» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιστοσελίδα της κραυγαλέας επίδειξης πλούτου -Τα εκλεκτά μέλη φωτογραφίζονται με σύμβολα δύναμης «γιατί μπορούν» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα ιστοσελίδα, η Wealth Badge, προσφέρει σε ανθρώπους την ευκαιρία να κάνουν μια κραυγαλέα επίδειξη του πλούτου τους λανσάροντας μια άχρηστη, στην κυριολεξία, καρφίτσα πληρώνοντας εκατοντάδες δολάρια για να την αποκτήσουν μόνο και μόνο «γιατί μπορούν». Αυτό άλλωστε είναι και το σύνθημα που αναγράφεται σε κάθε καρφίτσα.

Η εσκεμμένα υπεροπτική ιστοσελίδα, όπως αναφέρει ο Independent, απευθύνεται σε αποκλειστικά πλούσια άτομα, ενώ ήδη διαθέτει 61 πελάτες.

«Η ιδέα είναι απλή: αν έχετε αγοράσει κάτι μόνο και μόνο επειδή μπορείτε, είστε πραγματικά πλούσιος», αναφέρει η ιστοσελίδα. «Αυτό το πρότζεκτ είναι αφιερωμένο μόνο σε πλούσιους ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα πράγματα που ο μέσος όρος των ανθρώπων δεν μπορεί».
Δεν αγοράζετε μόνο μια καρφίτσα, αγοράζεται ένα σύμβολο του πλουτισμού σας, σημειώνει επιπλέον το κείμενο της ιστοσελίδας.

Τα μέλη της ιστοσελίδας ποστάρουν φωτογραφίες τους στα social media, ποζάροντας με την καρφίτσα τους δίπλα σε Φεράρι, είτε πίνοντας σαμπάνια. «Εχετε τη δύναμη να αγοράζετε πράγματα που οι άλλοι δε μπορούν. Όπως το σήμα μας. Κατασκευάζουμε ελάχιστα κομμάτια, γιατί τα πουλάμε μόνο σε σπέσιαλ πελάτες... Είναι το σύμβολο της δύναμης και του πλούτου και σύντομα θα είναι αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιστοσελίδα πλούτος Independent
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ