Η άλλη όψη της Βραζιλίας -Μακρυά από τις παραλίες του Ρίο, στον Αμαζόνιο, ζει η πιο φιλική φυλή ιθαγενών [εικόνες] - iefimerida.gr

Η άλλη όψη της Βραζιλίας -Μακρυά από τις παραλίες του Ρίο, στον Αμαζόνιο, ζει η πιο φιλική φυλή ιθαγενών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιτριγυρισμένη από δέντρα, καταρράκτες και τροπική άγρια φύση, ζει μια φυλή του Αμαζονίου που ο κόσμος της διαφέρει κατά πολύ από τις ανέμελες παραλίες του Ρίου.

Πρόκειται για τη φυλή ιθαγενών Dessana, που βρίσκονται 3.000 μίλια μακριά από την πρωτεύουσα της Βραζιλίας και το μέρος είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα, από την πόλη του Manaus της Αγγλίας.

Ο φωτογράφος David Lazar, απαθανάτισε τα πορτρέτα των μελών της φυλής, συμπεριλαμβανομένου ενός νεαρού αγοριού με piercing και εντυπωσιακά πράσινα μάτια και τον επικεφαλής της φυλής, με τα φτερά στο κεφάλι.

Η Dessana είναι μια ειρηνική και φιλική -προς τους ανθρώπους- φυλή, κάτι που φαίνεται και από τα χαμόγελα που κατέγραψε ο David Lazar. Οπως αναφέρει η Daily Mail, οι εικόνες αποτυπώνουν μια εναλλακτική άποψη της Βραζιλίας, που αναμένεται να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία Αμαζόνιος Φυλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ