Αυτές είναι οι εταιρείες που θα πάρουν 3,1 εκατ. ευρώ για τη διανομή φρούτων στα σχολεία - iefimerida.gr

Αυτές είναι οι εταιρείες που θα πάρουν 3,1 εκατ. ευρώ για τη διανομή φρούτων στα σχολεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις εταιρείες που αναλαμβάνουν το έργο της διανομής φρούτων στα σχολεία για το σχολικό έτος 2013 – 2014, ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 3.114.745,76 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α για τις δύο ζώνες όπου θα εφαρμοστεί (Αττική και Θεσσαλονίκη) και θα καλυφθεί από κοινοτική χρηματοδότηση και από τις πιστώσεις του Π/Υ του υπουργείου.

Το πρόγραμμα προώθησης της κατανάλωσης φρούτων στα σχολεία θα εφαρμοστεί με τη διανομή φρούτων (μήλο, πορτοκάλι και φρουτοσαλάτα σε φυσικό χυμό ροδάκινο, αχλάδι, βερίκοκο) στα δημοτικά σχολεία της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Η οικονομική προσφορά που εγκρίθηκε στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμού είναι της εταιρείας ΕΟΥΡΙΚΟΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε , σε συνεργασία με τις εταιρείες «Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη – ΑΛ.Μ.ΜΕ ΑΕ.», «ΦΡΟΥΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣΗΣ ΑΕ» και την TEU ΑΕ, έναντι του συνολικού αντισταθμίσματος για τη ζώνη Α (Αττική) ύψους 2.363.477,86 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και για τη ζώνη Β (Θεσσαλονίκη) ύψους 751.267,90 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ